Saturday, 24 December 2011

Sweet 17teen :)


Hai READERS :)
Syada rindu korang nihhhh :D
Alolololo ,
Lamanya takupdate blog . Maaf yeee .
Actually , taktahu nanak update apa .
Heee :D
Ehh , korangg ! Tahu tak ?
Kelmarin birthday syada :D
Best sebab dapat call kawan2 sebab rindu dorang sgtsgt !
Im also call all my sweetheart :D
Tapi tak sempat ckp dgn LP sbb betry fon ChentaHati habis .
Eh korang , LP dgn ChentaHati tu adikberadik :)
Nvmlah pasal tuh .

Thankyou dekat semuaaaaaaaa yang wish Birthday dkt Syada .
Syada sayang korang lahh :)

Thankyou dkt Famly , Bff , Friends AND Friends Facebook jugak yg dh wish tuhh .



Apa ?


H A D I A H ?Hukhuk :'(
Sapa nak bagi kat Syada ?
Meh la bagi mehhh .
Nanak adiah :(
Hikhikhik , gurau ja lahh :)


Thankyou Capital S ,
Thankyou ChentaHati ,
sebab dh bg HADIAH dkt Syada .
Syada suka sgtsgt !


Korang ! Tengok nihh :)


Capital S bagi Syada jam kuning tuhh .
Dia bagi awal ouhhh . Time tu Syada hang out dgn cousin .
So , Syada pergi lah meet dia , time tuh dia dh nak balik dh .
Syada jumpa dia depan popular .
Ada mak and adik adik dia .
Diorang tgk Syada .
Alalalala , malunyeee ><
Capital S ckp dia nak balik dh .
Then Syada salam lah dia .
Lepastu dia cium pipi Syada duadua belah .
Ya Allah , terharunya :'(
Dia just kakak angkat Syada ja but Syada dh aggp dia mcm kak kandung Syada :)
Btw , Thankyou KAKAK ! :)


Then Syada pergi tengok wayang dgn ChentaHati syada .
Ehhh , cousin syada punn ada tahuuu :)
Kiteee tengok OmbakRinduuuu .
Best ?
Mestilah best sbb tengok dgn ChentaHati syada yg comel nih .
okay ! Korang kata cerita tu sedih and ramai yg nangis kan ?
Syada pun taktahu kenapa syada tak feeling pun hari tu .
Maybe sebab ada ChentaHati kott .
Kami boleh dok gelak dalam panggung tuhh sbb Aaron Aziz menangis .
Jahatkan ? cousin syada pun sama !
Btw , kami tgk org org dalam panggung tuh .
Nangis woi ! hahahaha :D
Time nak start cerita tuh , syada dok kalot buat apa ntah .
Syada rasa ChentaHati tarik tangan Syada .
Syada kata dalam hati . dia buat apa la dok tarik2 nihh .
Dia pakaikan syada gelang tuh .
Actually , Syada ingat dia saja pakaikan gelang tuh .
Sebab , dia pun ada jgk gelak tu and dia pakai gelang tu time tu .
Syada ingat gelang dia la .
Keluaq tuh tgk tgk nama syada kat gelang tuh .
Terharu nyaaa .
Thankyou Adik :)


before dia balik , Syada cium pipi dia .
Dua dua belah .
And dia pun sama .
Syada nampak org dok usya .
Syada ignore kan ja .
Biasa lah , dok ciumcium dkt depan tuh .
tapi kitorang bukan LESBIAN pun .
jelous keee ?
Syada sayang dia okay . kisah plak !
bw , Thankyou gelang tuh .
Kak akan jaga elok2 .
kak rindu adik kak cium gelang tuh .
Hikhik :D



my wish : nak berubah jadi yg leih baik .
InsyaAllah :)
Nak fon baru :(
Hope dpt result SPM yg elok :)
Nak masok U .
Nak jadi Manusia yg berilmu dan berjaya sampai menara gading :)
Nak jadi anak yg baik , iAllah :)
AMIN .


Thankyou read :)
Please , come again .
Bye readers :)


1 comment:

CekbOlat-bOlat said...

yey ! dpt hadiah.. weh.. adk hg tuh bdak skolah kte ke?

yg ne 1?tak cam -_-"" kehkehkeh