Sunday, 11 December 2011

Hati wanita :)

takde sapa pown tahu. disebalik senyuman seorang wanita. okay =)

mungkin dya bahagia ♥ mungkin dya tenang ♥ mungkin dya redha ♥

kemungkinan jugak. dya sedang mnyimpan perasaan yg sangat berat di dalam hatinya. cuma dya taknak tunjuk bhwa dya lemah. dgn SENYUMAN ja nmpakkan dya seorang yg tenang. cuma allah ja thu. apa yg ada di dlm hatinya.

Before syada mula .
Assalamualaukum and hai hoi hui R EA D E R S yg disayangi ,dicintai dan dihormati . Hikhikhik .
ehh , mesti korang dh baca kan mukadimah entry syada pada kali ni right ?
*haiyo , dok atas skli , mestilah dh kan ? :)
okaayy , actually , itu sttus dekat fb kakak senior syada .
syada take sbb syada rasa benda tu betul . kan si gadis dan ibu ibu ?
okay , kalau tak percaya cuba tgk ibu anda . cuba fikir benda yg lepas .
dia sentiasa ceriakan ? tp korang pernah tk selami hati dia ? apa yg dia rasa bila korang melawan ckp dia , tak dengar ckp dia . mesti dia sedih and dia menangis dlm hati ja . sbb ? dia tknak org tahu yg dia lemah .
dia nak kuat depan anak-anak dia . dia tunjuk dia happy sbb nak anak-anak dia jgk ceria .
mcm dlm  novel Bini Aku Tomboy Ke?
Korang dh baca ke belum ? Nvm kalau korang belum bc . ni kisah tentang Maria dlm novel tu . makcik kpd Zack . Dia mengalami tekanan selepas suami dia Amri merogol org gaji Zack . Maria ni tk percaya yg Amri tu sggup buat mcm tu . Maria ni smpai jd tekanan . tp dia tetap buat mcm biasa . apa yg dia rasa semua dia pendam sbb dia taknak anak-anak dia tahu . TABAH kan kalau jdi seorang ibu ni ?

and , one day , i will be a MOTHER also .
syada harap syada kuat dan tabah mcm sekarang .
hati wanita mudah tersentuh actually .

bersyukur lah menjadi seorang perempuan dan jgn pernah terfikir utk mnjdi sebaliknya ;)

*maaf , syada tak pandai nak hurai panjang2 :D

bye readers . jumpa lagi :D

3 comments:

CekbOlat-bOlat said...

cewahhh.. kakak yg pnyayang ^^

Kira Kekuri said...

sya syg mak sya. T_T

take my heart for ur happiness (: said...

cikbolat : heee :D mestilahh ;)
kira kekuri : yess . im also :)