Tuesday, 6 December 2011

i will be there for you :)

Assalamualaikum pembaca setia :)
check it out :D
apa aku merepek ?
okay fine :|



Adek ! maafkan aku okay ?
Aku bukan tak pedulikan hg .
Hg tahu hati aku selalu kata .
"yaya buat apa la sekarang ni?"
gedik kan aku dok kisah pasai hg ?
padahai , hg sikit pun tk suka kan ? meluat ad lah kan .
tp aku tk kisah semua tu sbb hg dh curi hati aku .
tuu aku sllu fikirkan hg :)
hey yaya ! im sory for all my mistakes .
tak pernah terfikir nanakk lukakan hati hg :(
aku manusia biasa weyy :)




>tolong amik masa bc bwh ni .
-sory sbb buat taktahu dkt hg .
-aku tak mampu tgk hg lemah .
-aku tkpnah kenai yaya yg lemah :'(
-aku nanak yaya yg dulu .
-maaf kalau aku berubah , aku berubah sbb hg :|
-walau mcenna pun diri aku , yaya always in my mind :D
-hg tahu ? hg ajaq aku betapa bernilainya air mata kita ni.
  so ,jangan menangis lagi ya sayangg ? aku jauh dgn hg , aku tkmampu nak kesat air mata hg yg mengalir tuu    
    :)
-luahkan isi hatimu sayang , kakak tetap ad waktu awak susah .
  ingat tuuuu . kakak tetap akan peluk awak walaupun hati kakak sakit sbb awak .
- kakak dh pgang janji yg kak buat dkt diri kak . walau mcenna sakit pun hati ni awak buat . kakak tetap                                           akan tlg awak waktu awak susah :)
- actually , kak mmg taksuka kalau hg ckp pasai kak tudung merah hg . kak tksuka apa yg dia buat dkt hg . tp , kak tkpnah bgtahu pun semua tuu . sbb , dia lbih pnting lagi dri aku dkt hg ., rite ? aku tkbmkna pun kan?
nvm sayangg :) ( ya allah , hanya hati aku ja yg tau semuanya , biarkan semua ni kekal dihati , tk ada sapa yg tahu )
- aku akan simpan kenangan kita bersama didalam kotak ingatan aku . tp andai kata suatu hari nanti aku lupa ingatan . TOLONG ! ingatkan aku balik . sbb aku nanak hg hiasi harihari aku :)

sayangg , kakak simpan air mata yg pnah mengalir mcenni
kakak simpan air mata kakak ni sbb nak menangis bersama awak .
awak sudikan sayang , menangis dgn kak ? (:



direka khas oleh SYADA untuk YAYA .
read please :)


ADIK ,
>kenangan kita !pasti kak akan ingat semumr hidup ,
pejam mata kak akan teringat semua tuu . hg dh jauh dari aku .
aku dh takmampu nak dekati hg . tkberani nk ckp yg aku dok tggu hg smpy akhir waktu aku :)



even muka kita huduh .kenangan ni tetap dalam ingatan aku wahai babyku sayangg :)
tats my baby boo . iloveyousomuch BABY .
please take note tats i can't live without you <3




okay , blog ni aku nak update take time 1jam .
okay apa ?
sbb , aku reka ayat jiwang kat atas tu khas untuk hg adik yaya :)
actually ad lagi . hg nak ka bc ?
mesti tak kan ? tak apa . aku simpan ayat tu .
sbb ida dari otak aku sendiri tuu .
iloveyouuuu :)



bye u'alls .
bajet mcm retis !
eee you syada ? hakhakhak .
k bye  =='

2 comments:

PhantoMagic said...

http://www.youtube.com/watch?v=9JZL-zMzv1o

take my heart for ur happiness (: said...

thankyou phantomagic ;)